

## AER Minimum Disconnection Amount Forum Agenda Thursday, 22 September 2016

Time	Session Title	Form	Speaker	Location
10:00 – 10:15am (15 mins)	Arrival tea and coffee/ morning tea			Various locations
10:15 – 10:25am (10 mins)	Welcome and outline of forum agenda, objectives and themes	Introductory comments	Sarah Proudfoot (General Manager - Retail Markets Branch, AER)	Melbourne
10:25 – 10:35am (10 mins)	An overview of the rules and regulatory framework in respect of disconnection/ minimum disconnection amount	Presentation, Q&A	Eva Wong (Senior Analyst – Retail Markets Branch, AER)	Melbourne
10:35 – 10:40am (5 mins)	Summary of submission prepared by Public Interest Advocacy Centre Ltd (PIAC)	Presentation	Jane Leung (Senior Policy Officer - Energy + Water Consumers' Advocacy Program   PIAC)	Melbourne
10:40 – 10:45am (5 mins)	Summary of submission prepared by Australian Energy Council (AEC)	Presentation	Panos Priftakis (Policy Adviser, AEC)	Melbourne
10:45 – 11:35am (50 mins)	Discussion of the Minimum Discount Amount and disconnections generally	General discussion	Facilitated by Sarah Proudfoot	Various locations
11:35 – 11:45am (10 mins)	Forum wrap up and close	Closing comments and next steps	Sarah Proudfoot	Melbourne